روش تهیه حلیم بادمجان

طرز تهیه کیک خرمالو پاییزی

روش درس کردن قهوه ترک

روش درس کردن قهوه ترک

مجله آشپزی ایده آل: اصلا چرا قهوه ترک؟ چراکه نه؟ چه کسی را سراغ دارید که بگوید قهوه ترک دوست‌ ندارد، بوی سرزنده‌اش را نمی‌خواهد و طعم زندگی‌اش را پس بزند؟ انصاف داشته باشید! واقعا کسی را سراغ دارید؟ مگر آن عده که واقعا قهوه غلیظ ترک ضربان قلب‌شان را تند می‌کند که حتی آنها هم بدشان نمی‌آید هرازگاهی قلب‌شان تندتر بزند اما طعم بی‌نظیر یک فنجان قهوه غلیظ ترک را از دست ندهند وگرنه دیگران که می‌گویند تپش قلب می‌گیریم و از این دست حرف‌ها، فقط ادا و اطوار است و بس…

 

==>> مشاهده روش درس کردن قهوه ترک . . .

 

برچسب ها :



غذای برای بهبود سرماخوردگی



طرز تهیه کتلت بادمجان

تهیه کیسل لایه‌ای انار و شیر

تهیه کیسل لایه‌ای انار و شیر

کیسل، دسری است که از ترکیب آب یا پوره‌ی میوه‌های ترش با شکر و نشاسته‌ی سیب‌زمینی درست می‌شود. این دسر یکی از دسرهای سنتی قدیمی روسیه است. کیسل را به دو صورت سرد و گرم سرو می‌کنند. برای درست کردن این دسر، میوه های ترش ارجحیت دارند.

 

==>> مشاهده تهیه کیسل لایه‌ای انار و شیر . . .

 

برچسب ها :

روش پختن گل کلم

روش پختن گل کلم

گل کلم را می توان درسته و یا خرد کرده طبخ نمود و در هر حال پختن ان نیز مثل سایر سبزیها است و برای انکه رنگ ان سفید بماند در موقع طبخ در دیگ را باز میگذاریم.

 

==>> مشاهده روش پختن گل کلم . . .

 

برچسب ها :

صفحه 5 از 7« بعدی...34567