غذاهای ویژه شب یلدا

غذاهای ویژه شب یلدا

اگه تو بچگی و بازی “اسم و فامیل” اسم انارپلو رو می‌نوشتیم، حتما داد همبازی‌هامون درمیومد که انارپلو غذا نیست. اما واقعا این اسم یه غذای مخصوص شب چله تو شهر قزوینه. تا وقتی این غذا رو نخورید، نمی‌تونید حدس بزنید…
در این مطلب ۵ مورد از غذاهای مخصوص شب یلدا از سراسر ایران را به شما معرفی می کنیم:
مازندران و یلدا و خورش ناردون :

هر جای ایران که باشیم، انار یکی از میوه‌های اصلی شب یلداست. اما اگه تو شمال کشور و تو مازندران باشیم، غذای اصلی شام یلدا هم با انار درست می‌شه. “کِرک اِنار تیم پهلو” اسم این غذاست و چون جز شمالی‌ها کسی نمی‌تونه اسمش رو سریع به یاد بیاره، به اسم خورش ناردون هم معروف شده. این غذا با مرغ یا با گوشت پرنده‌های بومی مثل اردک و مرغابی درست می‌شه.

 

==>> مشاهده غذاهای ویژه شب یلدا . . .

 

برچسب ها :

درست کردن دسر برای شب یلدا

طرز تهیه کیک لبو برای شب یلدا



طرز تهیه شیرنی برای شب یلدا + آموزش تصویری



طرز تهیه کیک انار برای شب یلدا

روش تهیه برنج لقمه ای

روش درست کردن خامه روی کیک

روش درست کردن خامه روی کیک

برای هر ۷۵ گرم خامه یک قاشق سوپخوری خاکه قند (در حدود ۲۵ گرم) در نظر می‌گیریم خامه و خاکه قند را مخلوط می‌کنیم و ظرف خامه را روی یخ می‌گذاریم و خامه را می‌زنیم تا سفت شود و فرم بگیرد (فرم گرفتن خامه حدی است که اگر با قاشق روی خامه را خط بیاندازیم خط قاشق محو نشود، در صورتی‌ که خامهرا پیش از حد فرم گرفتن بزنیم کره میشود) ممکن است به این خامه مقداری سفیده تخم‌مرغ مخلوط کنیم در این صورت به نسبت هر ۷۵ گرم خامه یک عدد سفیده تخم‌مرغ در نظر می‌گیریم.

 

==>> مشاهده روش درست کردن خامه روی کیک . . .

 

برچسب ها :

صفحه 4 از 7« بعدی...23456...قبلی »