طرز تهیه بامیه وِیژه ماه رمضان

  • 1,046 views
  • تیر ۲۷ام, ۱۳۹۲
  • آشپزی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه بامیه خانگی آسان و خوشمزه!

در ماه رمضان یکی از خوردنی هایی که خیلی مصرف میشه و به اصطلاح میچسبه، بامیه اس. این بار براتون دستور پخت بامیه رو توی خونه آماده کردیم تا بتونید این خوردنی خوشمزه رو توی خونه به سادگی درست کنید.

طرز تهیه بامیه

مواد لازم جهت تهیه خمیر:
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد سفید : ۸ قاشق غذا خوری
روغن جامد یا کره : ۲ قاشق غذاخوری
آب : ۱ لیوان
جوش شیرین : یک چهارم قاشق چایخوری
شربت : ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع برای سرخ کردن : به میزان لازم

طرز تهیه بامیه ماه رمضان

ابتدا طرز تهیه شربت :
دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران( در صورت تمایل ) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

طرز تهیه بامیه خانگی

طرز تهیه خمیر بامیه :
آب را با روغن در قابلمه ای جوش آورده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود.
تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر اضافه کنید و بعد کمی جوش شیرین را تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود .
خمیر را داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون صافی بگذارید تا شربت اضافه ی آن گرفته شود.

طرز تهیه بامیه زولبیا

نوش جان و التماس دعا

ارسال نظر