آموزش آشپزی : خوراک مرغ تایلندی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

این غذا نوعی خوراک مرغ تایلندی می باشد. برای کسانی که از رژیم های کم چرب استفاده می کنند این غذا می تواند بسیار مناسب باشد. همچنین لازم به ذکر است که خوراک مرغ تایلندی سرشار از ویتامین های مختلف می باشد.

آموزش آشپزی

 

مواد لازم :

 پوست لیمو ترش (رنده شده)  یک عدد
 زنجبیل تازه ( رنده شده)  یک قاشق مرباخوری
 سیر  یک حبه بزرگ
 روغن مایع  ۲ قاشق سوپ خوری
 سینه مرغ ورقه شده ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز نصف یک عدد
فلفل دلمه ای سبز نصف یک عدد
پیازچه خرد شده ۴ عدد
هویج متوسط خلال شده ۲ عدد
لوبیا سبز خرد شده ۱۱۵ گرم
بادام پودر شده ۲۵ گرم
سس سویا یک قاشق سوپ خوری
شکر کمی
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
گشنیز تازه به مقدار لازم

آموزش آشپزی کردن

طرز تهیه :

سیر و زنجبیل را پوست می گیریم و خرد می کنیم. روغن را در ماهیتابه میریزیم و داغ می کنیم. زنجبیل، سیر و رنده پوست لیمو را ۳۰ ثانیه روی حرارت زیاد تفت می دهیم. سپس سینه مرغ را به صورت نازک ورقه می کنیم و به آن اضافه می کنیم و ۲ دقیقه تفت می دهیم. در مرحله بعد، همه سبزیجات را اضافه می کنیم، ۱۰ دقیقه می گذاریم روی حرارت بماند تا سبزیجات و سینه مرغ کمی بپزند.پودر بادام، سس سویا، شکر، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و دو سه دقیقه دیگر روی حرارت نگه می داریم. بعد از این مدت، غذا آماده خوردن است.

این غذا را می توان با برنج نیز سرو کرد.

 آموزش آشپزی اینترنتی

نکات تغذیه ای :

۱ – سبزیجات مختلفی که در تهیه این غذا به کار رفته اند، منبع خوبی از فیبر غذایی هستند که باعث کاهش چربی خون می شوند.

۲ – استفاده از روغن مایع به جای روغن جامد که دارای اسیدهای چرب غیراشباع است، از نکات مثبت تهیه این غذای کم چربی است.

۳ – استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز که چربی کمتری دارد، آن را به یک غذای مفید تبدیل می کند.

آموزش آشپزی آسان

ارسال نظر