آموزش آشپزی: خورش قیمه خلال و زرشک

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

خورش قیمه خلال و زرشک، خورشتی خوش طعم و عالی

آموزش آشپزی آسان

این بار در سایت ست برایتان آموزش درست کردن نوعی غذای بسیار خوشمزه برای زنان ایرانی مشکل پسند را آماده کرده ایم. البته باید گفت که درست کردن این غذا کمی سخت است و نیاز به مهارت بالایی دارد.

آموزش آشپزی

مواد لازم برای شش نفر
گوشت گوساله : ۵۰۰  گرم
زرشک : ۵۰ گرم
خلال بادام : ۱۰۰ گرم
پیازمتوسط : یک عدد
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن برای سرخ‌کردن : دو قاشق غذاخوری
شکر : یک قاشق غذاخوری
زعفران : نصف قاشق چایخوری
لیمو عمانی : چهار عدد

آموزش آشپزی کردن

طرز تهیه :

پیاز را خرد کرده، با کمی روغن تفت می‌دهیم. در همین حالت رب را هم اضافه می‌کنیم .
سپس گوشت را قیمه‌ای خورد کرده به مواد اضافه  و همه مواد را کمی تفت می‌دهیم، پس از آن دو لیوان آب اضافه کرده بعد از جوش آمدن خورش، شعله را کم می‌کنیم و می‌گذاریم به مدت یک ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه و بعد از ۱۰ دقیقه لیمو عمانی‌ها را با چنگال سوراخ کرده و در خورش می‌اندازیم و اجازه می‌دهیم خورش به مدت یک ساعت دیگر با شعله کم بپزد. زرشک را شسته با کمی روغن (ترجیحا روغن حیوانی) و شکر تفت می‌دهیم و در پایان به همراه زعفران به خورش اضافه کرده و خورش را پنج دقیقه با حرارت ملایم روی شعله نگه می‌داریم.خورش در اصل با زرشک سیاه طبخ می‌شود.

آموزش آشپزی برای زنان

ارسال نظر