آموزش آشپزی: دلمه خیار

  • 893 views
  • خرداد ۲۹ام, ۱۳۹۲
  • آشپزی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

در این پست از سایت ست برایتان آموزش درست کردن دلمه خیار را آماده کرده ایم. شما می توانید بر طبق این آموزش در خانه و به سادگی دلمه خیار را برای خودتان آماده کرده و این غذای خوشمزه را میل کنید.

آموزش آشپزی ساده

آموزش آشپزی

مواد اولیه:

خیار سالادی                              پنج عدد

گوشت چرخ کرده                        ۲۵۰ گرم

رب گوجه فرنگی                          یک و نیم قاشق سوپ خوری

رب فلفل                                    یک قاشق سوپ خوری

پیاز                                             یک عدد

گوجه فرنگی                                یک عدد

بلغور ریز کوفته ای                       دو قاشق سوپ خوری

برنج                                           یک قاشق سوپ خوری

کره                                            یک قاشق سوپ خوری

پودر سیر، شوید، نعنا خشک      به میزان لازم

نمک و سماق                            به میزان لازم

روغن مایع                                  به میزان لازم

فلفل قرمز                                 به میزان لازم

 آموزش آشپزی در خانه

طرز تهیه:

* خیارهای سالادی را شسته، به تکه های ۱۰ سانتی متری برش می زنیم و داخل آن ها را طوری خالی می کنیم که ته آن ها بسته بماند.

* پیاز را نگینی خرد کرده و آن را با گوشت چرخ کرده، رب گوجه فرنگی، رب فلفل، پودر سیر، شوید، نعنا خشک، پودر فلفل قرمز، نمک، برنج، بلغور و کمی روغن مایع مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.

* سپس از مواد گوشتی داخل خیارها را پر می کنیم و روی آن ها یک برش گوجه فرنگی قرار می دهیم.

* دلمه ها را در قابلمه می چینیم. دانه های سماق را که از شب قبل خیس کرده ایم، از صافی رد می کنیم و رب گوجه فرنگی را با آب سماق رقیق می کنیم و در قابلمه دلمه ها می ریزیم و چند تکه کره روی آن ها قرار داده و می گذاریم تا دلمه بپزد.

آموزش آشپزی آسان

ارسال نظر